Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
Crispy Drumsticks recipe in english urdu
Crispy Drumsticks
Ingredient:
- Chicken drumsticks 6
- Cornflakes (chop) 2cups
- Eggs 2
- Refined flour (sieved) 1cup
- Mustard paste 1tsp
- Garlic paste 1tsp
- White pepper powder 1tsp
- Salt (to taste) 1tsp
- Oil for frying
Method:
- Marinate drumsticks with white pepper powder.
- Mustard paste, garlic paste and salt for one hour put set aside.
- Coat drumsticks first with flour, eggs and then cornflakes.
- Heat oil in a wok and fry drumsticks and remove.
- enjoy yammy crispy chicken drumsticks with chili sauce and ketchup.
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
کرسپی ڈرم اسٹکس
اجزاء:
چکن ڈرم اسٹکس 6
کارن فلیکس (چوپ) 2 کپ
انڈے 2
ریفائنڈ میدہ (چھلنی ہوئی) 1 کپ
سرسوں کا پیسٹ 1 چمچ
لہسن کا پیسٹ 1 چمچ
سفید مرچ پاؤڈر 1 چائے کا چمچ
نمک (حسب ذائقہ) 1 چائے کا چمچ
تلنے کے لیے تیل
طریقہ:
ڈرم اسٹکس کو سفید مرچ پاؤڈر سے میرینیٹ
کریں۔
سرسوں کا پیسٹ، لہسن کا پیسٹ اور نمک ایک
گھنٹے کے لیے ایک طرف رکھ دیں۔
ڈرمسٹکس کو پہلے آٹے، انڈوں اور پھر
کارن فلیکس سے کوٹ لیں۔
کڑاہی میں تیل گرم کریں اور ڈرم اسٹکس
کو بھون کر نکال لیں۔
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
Crispy Drumsticks recipe in english urdu
Crispy Drumsticks
Ingredient:
- Chicken drumsticks 6
- Cornflakes (chop) 2cups
- Eggs 2
- Refined flour (sieved) 1cup
- Mustard paste 1tsp
- Garlic paste 1tsp
- White pepper powder 1tsp
- Salt (to taste) 1tsp
- Oil for frying
Method:
- Marinate drumsticks with white pepper powder.
- Mustard paste, garlic paste and salt for one hour put set aside.
- Coat drumsticks first with flour, eggs and then cornflakes.
- Heat oil in a wok and fry drumsticks and remove.
- enjoy yammy crispy chicken drumsticks with chili sauce and ketchup.
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
Crispy Drumsticks recipe in english urdu |
کرسپی ڈرم اسٹکس
اجزاء:
چکن ڈرم اسٹکس 6
کارن فلیکس (چوپ) 2 کپ
انڈے 2
ریفائنڈ میدہ (چھلنی ہوئی) 1 کپ
سرسوں کا پیسٹ 1 چمچ
لہسن کا پیسٹ 1 چمچ
سفید مرچ پاؤڈر 1 چائے کا چمچ
نمک (حسب ذائقہ) 1 چائے کا چمچ
تلنے کے لیے تیل
طریقہ:
ڈرم اسٹکس کو سفید مرچ پاؤڈر سے میرینیٹ
کریں۔
سرسوں کا پیسٹ، لہسن کا پیسٹ اور نمک ایک
گھنٹے کے لیے ایک طرف رکھ دیں۔
ڈرمسٹکس کو پہلے آٹے، انڈوں اور پھر
کارن فلیکس سے کوٹ لیں۔
کڑاہی میں تیل گرم کریں اور ڈرم اسٹکس
کو بھون کر نکال لیں۔
0 Comments