Chinese kebab recipe
Delicious and healthy food
And Mouth Watering 😋😋
just try....👍
Chinese kebab recipe
ingredient:
- Mince of chicken half kilo
- Salt to taste
- A spoonful of garlic paste
- Two to three green onions
- A teaspoon of Chinese salt
- A teaspoon of ground black pepper
- A teaspoon of white pepper
- A tablespoon of chicken powder
- Half a cup of fresh cream
- Two slices of double bread
- Oil as required
Method:
- Wash the minced meat and put it in a sieve. Finely chop the green onion,Crush a slice of bread and put it on the fresh cream.
- Then add salt, garlic, green onion, Chinese salt, black pepper, white pepper, chicken powder,
- bread mixed with fresh cream and mix well and keep in the fridge for 15 to 20 minutes.
- Take the minced meat out of the fridge and make small round kebabs.
- Heat half a cup of oil in a frying pan over medium heat for two to three minutes and fry until golden.
- Presentation:
- Arrange nicely on a plate and serve with salad and sauce...yammy!
چائنیز کباب
اجزا
چکن کا قیمہ آدھا kg
نمک حسب ذائقہ
لہسن پساہوا ایک کہانےکا چمچ
ہری پیاز دو سے تین عدد
چائنیز نمک ایک چائے کا چمچہ
کالی مرچ پسی ہوئی ایک چائے کا چمچ
سفید کالی مرچ ایک چائے کا چمچ
چکن پاؤڈر ایک کھانے کا چمچہ
فریش کریم آدھی پیالی
ڈبل روٹی کے سلائس دو عدد
آئل حسب ضرورت
ترکیب
قیمے کو دھو کر چھلنی میں ڈال لیں .ہری پیاز کو باریک کاٹ کر رکھ لیں ڈبل روٹی کے سلائس کو چورا کرکے فرش کرم میں ڈال دیں.
پھر قیمے میں نمک لہسن ہری پیاز چائنیز نمک کالی مرچ سفید مرچ چکن پاودر ڈبل روٹی ملی ہوئی فریش کریم ڈال کر اچھی طرح ملائیں اور پندرہ سے بیس منٹ کے لیے فریج میں رکھ دیں.
قیمے کو فریج سے نکال کر چھوٹے چھوٹے گول کباب بنا لیں.
فرائنگ پین میں آدھی پیالی تیل ڈال کر درمیانی آنچ پر دو سے تین منٹ گرم کریں اور تھوڑے
تھوڑے کباب ڈالتے ہوئے سنہری فرائی کر لیں.
پریزنٹیشن
خوبصورتی سے پلیٹ میں سجا کر سلاد اور چٹنی کے ساتھ پیش کریں.
Chinese kebab recipe
Delicious and healthy food
And Mouth Watering 😋😋
just try....👍
Chinese kebab recipe
ingredient:
- Mince of chicken half kilo
- Salt to taste
- A spoonful of garlic paste
- Two to three green onions
- A teaspoon of Chinese salt
- A teaspoon of ground black pepper
- A teaspoon of white pepper
- A tablespoon of chicken powder
- Half a cup of fresh cream
- Two slices of double bread
- Oil as required
Method:
- Wash the minced meat and put it in a sieve. Finely chop the green onion,Crush a slice of bread and put it on the fresh cream.
- Then add salt, garlic, green onion, Chinese salt, black pepper, white pepper, chicken powder,
- bread mixed with fresh cream and mix well and keep in the fridge for 15 to 20 minutes.
- Take the minced meat out of the fridge and make small round kebabs.
- Heat half a cup of oil in a frying pan over medium heat for two to three minutes and fry until golden.
- Presentation:
- Arrange nicely on a plate and serve with salad and sauce...yammy!
چائنیز کباب
اجزا
چکن کا قیمہ آدھا kg
نمک حسب ذائقہ
لہسن پساہوا ایک کہانےکا چمچ
ہری پیاز دو سے تین عدد
چائنیز نمک ایک چائے کا چمچہ
کالی مرچ پسی ہوئی ایک چائے کا چمچ
سفید کالی مرچ ایک چائے کا چمچ
چکن پاؤڈر ایک کھانے کا چمچہ
فریش کریم آدھی پیالی
ڈبل روٹی کے سلائس دو عدد
آئل حسب ضرورت
ترکیب
قیمے کو دھو کر چھلنی میں ڈال لیں .ہری پیاز کو باریک کاٹ کر رکھ لیں ڈبل روٹی کے سلائس کو چورا کرکے فرش کرم میں ڈال دیں.
پھر قیمے میں نمک لہسن ہری پیاز چائنیز نمک کالی مرچ سفید مرچ چکن پاودر ڈبل روٹی ملی ہوئی فریش کریم ڈال کر اچھی طرح ملائیں اور پندرہ سے بیس منٹ کے لیے فریج میں رکھ دیں.
قیمے کو فریج سے نکال کر چھوٹے چھوٹے گول کباب بنا لیں.
فرائنگ پین میں آدھی پیالی تیل ڈال کر درمیانی آنچ پر دو سے تین منٹ گرم کریں اور تھوڑے
تھوڑے کباب ڈالتے ہوئے سنہری فرائی کر لیں.
پریزنٹیشن
خوبصورتی سے پلیٹ میں سجا کر سلاد اور چٹنی کے ساتھ پیش کریں.
0 Comments