Chicken box recipe english and urdu | Chinese Dishes

Chicken box recipe english and urdu | Chinese Dishes

Chicken inbox recipe english and urdu


Chicken inbox recipe

ingredient:

  1.  One kg of chicken boneless
  2.  A tablespoon of crushed ginger
  3.  Garlic and a teaspoon and a half
  4.  A teaspoon of crushed hot spices
  5.  A tablespoon of red pepper
  6.  One chopped dried coriander
  7.  Two hard boiled eggs
  8.  A tablespoon of green onions
  9.   Cut the boiled potatoes into medium-sized cubes
  10.  A cup of yogurt
  11.  Samosa strips

Ingredient :

  • Mix ginger, garlic and green chilli paste in the meat, red chilli, hot spices and yogurt and keep it for ten minutes. 
  • Add water as required and bring to a simmer over medium heat. Add potatoes, chopped eggs, green onions and coriander salt to the meat mixture.
  •  Take two strips of samosa and put it like a plus. (+)And wrap the prepared spice in the middle. Deep fry and take off when golden.. 
  • Delicious chicken inbox ready....must try it..🎁


چکن ان باکس
 

اجزاء:


چکن بون لیس ایک کلو

ادرک پسا ہوا ایک چمچہ

لہسن کس اور ڈیڑھ چائے کا چمچا

پسا ہوا گرم مصالحہ ایک چائے کا چمچا

لال مرچ ایک چمچہ

سوکھا دھنیا کٹا ہوا 

انڈے سخت ابلے ہوئے دو عدد

ہری پیاز ایک چمچ

آلو (ابلے ہوئے) ایک درمیانہ سائز

آلو ابلے ہوئے ایک درمیانہ سائز کا کیوبز میں کاٹ لیں

ایک پیالی دہی

سموسے کی پٹیاں


ترکیب:

گوشت میں ادرک لہسن اور ہری مرچ کا پیسٹ پسی لال مرچ گرم مصالحہ دہی ملا کر دس منٹ کے لیے رکھ دو۔حسب ضرورت پانی ڈال کر تیز آنچ پر چڑھائیں کہ گوشت بالکل جائے.گوشت کے مکسچر میں آلو اور کٹے ہوئے انڈے ہری پیاز اور دھنیا نمک ڈال دے. سموسے کی دو سٹرپس لیں اور اسے پلس کی طرح رکھیں.(+)

اور درمیان میں تیار کردہ مسالہ رک کر لپیٹ دیں.ڈیپ  فرائی کرلیں اور سنہری ہونے پر اتار لیں.مزیدار چکن ان باکس تیار ہے...🎁




Chicken inbox recipe english and urdu


Chicken inbox recipe

ingredient:

  1.  One kg of chicken boneless
  2.  A tablespoon of crushed ginger
  3.  Garlic and a teaspoon and a half
  4.  A teaspoon of crushed hot spices
  5.  A tablespoon of red pepper
  6.  One chopped dried coriander
  7.  Two hard boiled eggs
  8.  A tablespoon of green onions
  9.   Cut the boiled potatoes into medium-sized cubes
  10.  A cup of yogurt
  11.  Samosa strips

Ingredient :

  • Mix ginger, garlic and green chilli paste in the meat, red chilli, hot spices and yogurt and keep it for ten minutes. 
  • Add water as required and bring to a simmer over medium heat. Add potatoes, chopped eggs, green onions and coriander salt to the meat mixture.
  •  Take two strips of samosa and put it like a plus. (+)And wrap the prepared spice in the middle. Deep fry and take off when golden.. 
  • Delicious chicken inbox ready....must try it..🎁


چکن ان باکس
 

اجزاء:


چکن بون لیس ایک کلو

ادرک پسا ہوا ایک چمچہ

لہسن کس اور ڈیڑھ چائے کا چمچا

پسا ہوا گرم مصالحہ ایک چائے کا چمچا

لال مرچ ایک چمچہ

سوکھا دھنیا کٹا ہوا 

انڈے سخت ابلے ہوئے دو عدد

ہری پیاز ایک چمچ

آلو (ابلے ہوئے) ایک درمیانہ سائز

آلو ابلے ہوئے ایک درمیانہ سائز کا کیوبز میں کاٹ لیں

ایک پیالی دہی

سموسے کی پٹیاں


ترکیب:

گوشت میں ادرک لہسن اور ہری مرچ کا پیسٹ پسی لال مرچ گرم مصالحہ دہی ملا کر دس منٹ کے لیے رکھ دو۔حسب ضرورت پانی ڈال کر تیز آنچ پر چڑھائیں کہ گوشت بالکل جائے.گوشت کے مکسچر میں آلو اور کٹے ہوئے انڈے ہری پیاز اور دھنیا نمک ڈال دے. سموسے کی دو سٹرپس لیں اور اسے پلس کی طرح رکھیں.(+)

اور درمیان میں تیار کردہ مسالہ رک کر لپیٹ دیں.ڈیپ  فرائی کرلیں اور سنہری ہونے پر اتار لیں.مزیدار چکن ان باکس تیار ہے...🎁




Post a Comment

0 Comments